VIDEO: Deni Matulin (6,5) skrivena zvijezda Zagreb Auto Showa

I ako je od ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa 2016. prošlo dosta vremena, supružnici Danijela i Marinko Matulin iz Donjeg Vidovca ne mogu zaboraviti trenutak kada je u jednom času njihov 6,5 godišnji sinčić Deni postao mini zvijezda zabavnog dijela Showa.

Snimku tog njegovog nenadanog bljesaka vjerno u svom mobitelu čuva njegov tata, a koji ni trenutka nije dvojio za njen ustupak.

– Redoviti smo posjetitelji ove manifestacije. Ostali smo na zabavnom programu u kojem je između ostalih nastupila Indira Vladić iz grupe Colonia koja je dobrano zagrijala naše dlanove – priča Marinko. – Nenadano se je od nas odvojio Deni, otrčao na scenski podij i na pjesmu i glazbu počeo ‘svoje’ plesne vratolomije. Nama je zastao dah kada se prolomio pljesak 3.500 posjetitelja koji su to gledali na video-zidu. Je li moguće, naš Deni i Indira?

Dodatnu ‘energiju’ uz pjevanje dala mu je sama Indira koja je ostala impresionirana ‘plesom’ kojeg je Deni ispred nje izvodio. Pljesku nije bilo kraja, pogotovo kada je on zasjeo u njezin ‘kraljevski stolac’ i kada je jedini nagrađen njezinim CD-om. Dečec, moraš i sutra doći, poručila mu je pjevačka zvijezda – ispričao je njegov otac.

Još nam je rekao kako je malac u tome samouk, a poticaj su mu skladbe za ples i pokret koji sluša posredstvom interneta. Vjerujemo da smo prvi na obzoru pronašli novu plesačku zvijezdu našeg podneblja kojoj će naš portal uvijek biti otvoren.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije