Svetomartinske mažoretkinje na prijamu kod načelnika Makovca

U svetomartinskom ‘Edenu’ uz rijeku Muru kod Žabnika, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec, upriličio je prijam za Svetomartinske mažoretkinje koje su ove godine na Državnom natjecanju u Cavtatu i Međunarodnom natjecanju u Samoboru ostvarile vrlo zapažene uspjehe.

Ovom prigodom načelnik Makovec je mažoretkinjama čestitao na ostvarenim natjecateljskim rezultatima te im zahvalio na izuzetno lijepom i dobrom promoviranju sredine iz koje dolaze, što je za općinu vrlo važno kada se zna što i koliko ona znači u domovini i svijetu.

Kazao je Makovec kako je od svega ovoga ipak najvažnije što mažoretkinje, njihovi roditelji i vodstvo čuvaju zajedništvo i prijateljstvo što je izuzetna poveznica prema zadanim ciljevima općine i zajednice, te je obećao svekoliku materijalnu i moralnu općinsku potporu.

Prijamu su nazočili profesor Dražen Crnčec, predsjednik KUU ‘Sveti Martin’ u sklopu kojeg djeluju ‘Svetomartinske mažoretkinje’ i trenerice mažoretkinja Stanka Kutnjak i Nina Horvat, koji su načelniku Makovcu zahvalili na prijamu i obećanoj potpori, a primili su i prigodne poklone.

Na kraju svi su se provozali ‘turističkim vlakićem’ kojim je upravljao Stanko Sedmak te se fotografirali na Trgu Svetog Martina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije