Posebni pljesak Domagoju Dežđeku

Bio je prvo ime priredbe na obilježavanju Dana škole OŠ-e Jože Horvata Kotoriba. Bilo ga je lijepo vidjeti u carstvu igračaka, koje su bile dekoracija improvizirane pozornice sportske dvorane, kao voditelja gala programa. Zamalo pa da nije doživio ovacije suškolaraca, a i to bi se dogodilo da nije bilo ‘strogih’ učitelja, jer je više nego omiljen u školi. Svemu tome pridonio je njegov modni stil.

To je učenik 7.b razreda Domagoj Dežđek kojeg je za voditelja priredbe izabrala učiteljica hrvatskog jezika Tihana Rajher znajući kako je riječ o ‘dečku’ koji sve obveze bez pogovora prihvaća,a kada k tome dodate njegove sposobnosti uspjeh je zajamčen pa je i samo zbog toga je zavrijedio pljesak.

No, Domagoju se je pljeskalo i onda kada se je našao među dobitnicima nagrada za postignute rezultate u stolnom tenisu jer je bio član ekipe koja je bila županijski prvak i regijski doprvak. Domagoj spada i u red najboljih nogometnih reprezentativaca škole, no tu su rezultati izostali. Bit će vremena i za to.

Ono što je posebno važno spomenuti odličan je učenik unatoč brojnim obvezama, a jedna od njih su i tjedni odlasci u Čakovec gdje trenira i igra za mlađe dobne skupine NK ‘Međimurje’.

Spomenimo i da Domagoj ima oko 50 medalja iz nogometa, stolnog tenisa, košarke, odbojke i badmintona. Isto tako pehare iz stolnog tenisa te nekoliko pehara iz nogometa kao najbolji igrac ili strijelac turnira. Bio je i na selekciji član regije sjever te na pripremama nogometne škole Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije