Sve je spremno za Dane Peklenice koji započinju 22. lipnja

Vijeće mjesnog odbora Peklenica sastavila je program održavanja tradicionalne kulturne, športske i zabavne priredbe ‘Dani Peklenice’ koji će se u Peklenici održavati od srijede 22. do nedjelje 26. lipnja 2016. godine.

Prvog dana 22. lipnja kada je i ‘Dan antifašističke borbe’ održava se ‘Biciklijada po okolnim naseljima’ koja započinje kod Društvenog doma u 10 sati. Kotizacija za djecu iznosi 10 kuna, a za odrasle 20 kuna. Od 14 sati započinje ‘Odbojka na pijesku’, a ekipa broji 3 člana od kojih jedan mora biti ženska. Cijelog dana u ponudi je razno piće i hrana.

U subotu, 25. lipnja od 14 sati započinje malonogometni turnir, a od 18 sati na rasporedu je vožnja ‘Eko vlakićem’ po naselju i bližoj okolici po cijeni od 10 kuna po osobi.

Posljednjeg dana na ‘Dan državnosti’, u nedjelju 26. lipnja od 16,30 sati u Društvenom domu započinje kulturno-umjetnički program s nastupima KUD-a ‘Mura’ iz Murskog Središća, KUD-a ‘Dr. Vinko Žganec’ iz Vratišinca, ‘Mažoretkinja’ Mursko Središće te KUD-a ‘Strahoninec’ koji će izvesti šaljivu predstavu ‘Zabrana’. Na ova događanja ulaz je slobodan, bez plaćene ulaznice.

Od 18 sati započinju ‘Vatrogasne igre s djecom’. Peklenički langoši i okrepljujuće piće stalna je ponuda na ‘Danima Peklenice 2016’. na koje VMO Peklenica i njegova predsjednica Ivana Maltarić pozivaju sve ljude dobre volje iz naše županije kao i sve one iz drugih krajeva Domovine i susjednih zemalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije