FOTO: Lea iz Čakovca imala čast držati hrvatsku zastavu u Parizu

>> FOTO: Lea iz Čakovca imala čast držati hrvatsku zastavu u Parizu

Zahvaljujući nagradnoj igri jednog trgovačkog lanca i Coca-Cole Čakovčanka Lea Goričanec dobila je jedinstvenu priliku koja se ne propušta. Naime, imala je čast da na Europskom prvenstvu uoči utakmice Hrvatska – Turska na travnjaku Parka Prinčeva, drži hrvatsku zastavu.

– Nisam ni znala da postoji mogućnost da nosim hrvatsku zastavu na Euro2016, ali kada sam saznala da smo osvojili nagradnu igru ni trenutka nisam razmišljala o tome hoću li pristati ili ne. Svatko tko dobije ovakvu priliku, ili bilo koju drugu, treba je prihvatiti bez obzira na to je li ga strah ili ne jer se na taj način stvaraju najbolje uspomene. Ovo je bilo jedno predivno iskustvo koje ću definitivno pamtiti zauvijek.

Jednostavno je nevjerojatno biti na terenu i stajati ispred punog stadiona navijača. Energija koja se osjeća na stadionu je neopisiva i cijelo to vrijeme prolaze ti trnci po tijelu. Stvarno je teško odlučiti se je li bilo bolje biti na terenu ili na tribinama jer kako i sami nogometaši kažu, navijači jesu 12. igrač hrvatske reprezentacije. Kako god da jest bilo je predivno i nezaboravno.

Hvala Coca-Coli na ovom programu “Flag barirera”, nagradnoj igri preko koje je bilo moguće ostvariti ovo te na svim poklonima koje su pripremili za nas. Također hvala Nevi Baldo Mihalić što je uspješno organizirala sve ono i brinula za nas sve ovih par dana u Parizu te nam je omugućila sve što nam je bilo potrebno – rekla je Lea za naš portal. Tko zna možda je baš Lea donijela sreću našim nogometašima da dođu do pobjede protiv Turske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije