FOTO: Mažoretkinje Nedelišća vratile se iz Punta s medaljama oko vrata

>> FOTO: Mažoretkinje Nedelišća vratile se iz Punta s medaljama oko vrata

Proteklog vikenda, od 3. do 5. lipnja, u Puntu na Krku održano je Državno prvenstvo mažoretkinja Mažoret saveza Hrvatske na kojem su sudjelovale i Mažoretkinje Nedelišća.

Nedelišćanke su se natjecale sa seniorskim sastavom koji je osvojio 5. mjesto, dok je seniorski solo Ivone Galić te duo Lucije Novak i Maje Ciglar odnio za Nedelišće brončanu medalju. Sastav starijih kadetkinja je u jakoj konkurenciji sa štapom izborio odlično treće mjesto i brončanu medalju, a najmlađe Nedelišćanke mlađe kadetkinje, su na svojem prvom natjecanju u pompon kategoriji izborile zlato.

U sklopu prvenstva, mažoretkinje su sudjelovale i na humanitarnoj večeri “Zajedno za Vukovar”u Marini Punat na kojoj su sve mažoretkinje juniorskog i seniorskog uzrasta napravile najveći mažoret špalir ikad za uzvanike. Također je održan i izbor za miss mažoretkinja na kojem je Nedelišće predstavila Kristina Bacinger.

Za Mažoretkinje Nedelišća će ovo Državno prvenstvo ostati u lijepom sjećanju zbog osvojenih medalja, ali i zbog odlične organizacije i bogatog programa u Puntu. Nakon prvenstva seniorke se već punom parom spremaju za svoju prvu plesnu turneju u Francusku u koju putuju već sljedeći tjedan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije