U Donjoj Dubravi 19. Smotra međimurskog folklora

KUD Seljačka sloga Donja Dubrava bit će domaćin, a Općina Donja Dubrava pokrovitelj 19. Smotre međimurskog folklora koju će u subotu 18. i nedjelju 19. lipnja organizirati Zajednica HKUD-a Međimurske županije.

U dva dana pozornicom školske sportske dvorane Donja Dubrava proći će 15 folklornih i tamburaških slupina Međimurske županije i tri gostujuće skupine iz Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

U subotu 18. lipnja će redom nastupiti: KUU Zasadbreg, KUD Žiškovec, KUD Seljačka sloga Donja Dubrava, KUD Goričan, KUU Lipa Gornji Mihaljevec, KU Rečica (gosti Smotre iz Karlovačke županije), KUD Kotoriba, KUU Seljačka sloga Nedelišće, KUD Sveti Jeronim Štrigova i KUD Husain iz Husaina (gost Sisačko-moslavačka županija).

Svi će oni u 17 sati proći mimohodom ulicama Donje Dubrave, a u 17,30 će uslijediti svečano otvaranje ispred Doma kulture Zalan. Početak programa je u 18,30 sati, dva sata poslije je podjela priznanja i Okrugli stol, a potom u 21,30 sati slijedi druženje plesača i svirača.

U nedjelju 19. lipnja ponovno je 17 sati mimohod za društva koja će toga dana nastupiti. Toga dana program počinje u 18,30 sati. U 20 sati slijedi podjela priznanja i Okrugli stol, a u 21 sat druženje sudionika manifestacije. U nedjelju nastupaju: KUD Mihovljan, KUD Strahoninec, KUD Fijolica Orehovica, KU Seljačka sloga Prelog, KUD Lipovac iz Generalskog Stola( Karlovačka županija), KUD Kaštel Pribislavec, KUD Općine Donji Kraljevec i najposlije KUD Donji Vidovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije