Na ‘Linjaku’ u Palovcu organizirano dragovoljci Domovinskog rata i ribiči

Prošlog četvrtka na Kontošu ili na SRD “Linjaku” Palovec održana su dva događaja istovremeno. Na jezeru se održavalo natjecanje u “Parovima” a malo dalje u bagremovoj šumi druženje Udruge dragovoljaca domovinskog rata, podružnica Međimurske županije – ogranak Mala Subotica.



Ribiči su se ovoga puta natjecali u ‘parovima’. Sudjelovalo je 14 parova ili 28 ribiča. Parove su sačinjavali: 1. Krunoslav Marić i Renato Mučić, 2. Miljenko Ciglar i Roberto Janković, 3. Miro Mesarić i Ivica Lehkec, 4. Renato Pokrivač i Mensor Rosić, 5. Nikola Poznić i Leo Begović, 6. Tomislav Klarić i Želimir Pavlic, 7. Davor Sermek i Neven Taradi, 8. Darko Orehovec i Stjepan Orehovec, 9. Alan Perko i Željko Ražanj, 10. Danijel Mesarić i Danijel Krištofić, 11. Goran Lipić i Ljubomir Žulić, 12. Ladislav Nađ i Velimir Medvedec, 13. Alen Mikac i Željko Purgar, 14. Zdravko Jurčec i Filip Halić. Natjecanje je trajalo 4 sata ‘Lov ribe udicom na plovak’. Glavni sudac bio je Božidar Strahija.

Aktualno rukovodstvo SRD “Linjaka” Palovec čine: Ljubomir Žulić – predsjednik, Zdravko Jurčec – dopredsjednik, Velimir Medvedec – tajnik i Goran Lipić – blagajnik.

Na takmičenju u parovima pobijedili su: 1. mjesto: Miljenko Ciglar i Roberto Janković, 2. mjesto: Darko Orehovec i Stjepan Orehovec i 3. mjesto: Alan Perko i Željko Ražanj.

Roberto Janković primio je amura teškog 6 860 grama.
Nakon završetka natjecanja i podjela nagrada i druženje je nastavljeno uz jelo i piće.

UDRUGA DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA, PODRUŽNICA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE – OGRANAK MALA SUBOTICA
UDVDR – Mala Subotica

Okupili su se veterani Domovinskog rata sa svojim porodicama, kao obiteljsko i sportsko druženje. Zamislili su i igre: pikado, viseća kuglana, kolutovi i pračka. Bilo je pozvano 60-ak članova s porodicama. Aktualno rukovodstvo Udruge dragovoljaca domovinskog rata, podružnica Međimurske županije – ogranak Mala Subotica: predsjednik – Josip Halić, dopredsjednik – Ivan Fabijan, tajnik – Ivan Švenda, blagajnik – Marijan Cerovec, član predsjedništva Zlatko Horvat ujedno i glavni kuhar, Franjo Vugrinec – član predsjedništva zadužen za janjca. Kuhao se grah, spremao roštilj i peka.

Ovo je prvo takvo druženje Udruge veterana Domovinskog rata s ciljem da postane tradicionalno i da se tako okupljaju svake godine. Pozvali su na druženje i sve sponzore i donatore koji su im na bilo koji način pomogli ili još pomažu. Tu je i Udruga ‘Sport za sve’ koja je bila zadužena za natjecateljski dio.

Tako je Kontoš ili SRD “Linjak” Palovec zahvaljujući udrugama imao za svakoga ponešto i za one najmlađe ali i one koji su tu mladost već odavno potrošili.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije