Mladež na pravom putu

Više od 600 mladih franjevačke mladeži iz cijele Hrvatske došlo je na framaški susret u grad Zrinskih. Povodom okupljanja franjevačke mladeži prošlog vikenda 27.-29. svibnja 2016. mladi su se okupili u Čakovcu kako bi se družili i uživali u zajedništvu te bogatim aktivnostima i sadržajima koje su pripremili nacionalno vijeće FRAME, domaća FRAMA Čakovec te duhovni asistenti.

Mladi su spavali dvije noći u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u vrećama za spavanje, a program se odvijao u samostanskom dvorištu župe Sv. Nikole Čakovec.

Da bi ugođaj bio još bolji svojim dolaskom cijelu manifestaciju uvećao je popularni pjevač fra Marin Karačić te održao koncert pun pozitivne energije i dobrog provoda. Cijeli vikend bio je prepun druženja, novih upoznavanja te druženja mladih. Domaćini, Frama Čakovec te organizatori, nacionalno vijeće Frame uz duhovne asistente oduševljeni su ishodom događaja i nadaju se da će opet imati priliku ugostiti FRAMU diljem države.

Mladi framaši u Čakovcu nalaze se svaki petak u 20:00 u svojoj prostoriji u crkvi te na taj način održavaju susrete, uče te postaju svakim danom sve veća i sretnija obitelj koja raspravlja i ima razne susrete o vjeri Kršćanstva te životnim vrijednostima. Sve pozivaju na susrete i svi su dobrodošli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije