Popularni Andrija bez Anđelke stiže u Centar za kulturu Čakovec

Andrija Milošević, poznati kazališni, filmski i televizijski glumac koji je potvrdio svoju popularnost vrlo gledanom serijom ‘Andrija i Anđelka’ gostuje u Centru za kulturu Čakovec monodramom Zlatni lančić od bižuterije. Predstavu možete pogledati u petak, 17. lipnja s početkom u 20 sati.

Sadržaj:

Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin /Lale/ došao je u Beograd pun nada i očekivanja. Studira i pokreće razne poslove i naučen je cijeli život živjeti na tuđi račun. Dok je rodbine posuđuje, dok je djevojaka nada se. Ali, kao i svaki čovjek koji je zaljubljen u sebe i lagodan život odjedanput zaključi da su godine prošle, on školu nije završio, a svi poslovi koje je započeo propali su.

Na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom udavačom uz samo jedan uvjet: da je bogata. Lijepih djevojaka ima, ali njemu ne treba žena za zajednički život i ljubav nego žena koja će ga uzdržavati… neka bogata… I naleti takva…On sav sretan, računa da je prevario i nju i njezine , međutim tako bogata obitelj ne bi bila bogata da ih netko poput njega može lako prevariti…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije