Festival međimurskih slastica ‘Bakini kolačići’ u Murskom Središću

Uz podršku Međimurske županije i njezine Turističke zajednice te Općine Nedelišće i tamošnje Turističke zajednice prošle godine je Udruga za očuvanje kulturne baštine ‘Međimurska gruda u Nedelišću organizirali 1. Festival međimurskih slastica ‘Bakini kolači’.

Iskreno zahvalni na podršci koja im je tada pružena nastavljaju s organizacijom drugog izdanja ove ugodne te ukusne manifestacije. S obzirom da festival ima i natjecateljski karakter te je lanjski pobjednički kolač spravljen po tradicionalnoj recepturi došao iz Murskog Središća “Bakini kolači” će ove godine biti održani u tom gradu, 17. rujna 2016. godine.

– Započeli smo pripremne radnje za održavanje festivala i motivaciju po općinama i gradocima, točnije udrugama građana koje su izravno zainteresirane za sudjelovanje na Festivalu međimurskih slastica. Usudimo se prognozirati da će odaziv biti još veći nego prošle godine, iako smo i prvom izvedbom bili vrlo zadovoljni.

S Gradom Mursko Središće smo postigli dogovor oko najvažnijih pojedinosti i ovog trenutka nastavljamo razradu predradnji, također zahvalni na podršci koju s adrese Grada dobivamo od prvog trenutka. Za sve informacije možete se obratiti predsjedniku Udruge “Međimurska gruda” Franji Soldatu na broj mobitela 098 241 061, a prijavnicu možete preuzeti klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije