Ne propustite IMA NADE festival!

>> Ne propustite IMA NADE festival!

IMA NADE festival održat će se u Čakovcu od 30. svibnja do 05. lipnja s bogatim kulturnim, duhovnim te zabavnim sadržajem. U ovih nekoliko predivnih dana imate priliku opustiti se i napuniti pozitivnom energijom.

Svaki će se dan tijekom Festivala održavati besplatni programi za djecu u jutarnjim i popodnevnim satima koji uključuje lutkarsku predstavu, dječje radionice i igraonice. Roditelji i djeco, vidimo se.

Na IMA NADE festivalu nastupit će pop-rock band SPASENIE iz Bjelorusije. Na glazbenoj sceni prisutni su više od 20 godina, a osvajali su mnoge nagrade i nominacije u Bjelorusiji, Rusiji i SAD-u. Ovo će biti njihov prvi nastup u Hrvatskoj. Volite li bluegrass glazbu, mješavinu Irske, Škotske, Velške i Engleske narodne glazbe, za vas je tu Southern Cross band iz Floride. Orginalni zvuk banja, akustične gitare, bas gitare, mandoline, violine i udaraljka nešto je što se ne propušta.

Od domaćih glazbenika, nastupit će ska-rock band OCTOBEER LIGHT iz Pušćina. Svojim glazbenih izričajem daju orginalan pogled na stvarnost, a u pjesmama progovaraju o vlastitim iskustvima u odnosu s ljudima. Band je osnovan 2005. godine, a vi dođite i saznajte kako danas zvuče.

Svi sadržaji su besplatni stoga dođite i odlično se zabavite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije