Bojan Jambrošić rasplesao Čakovčance na snimanju novog spota

Nakon snimljene pjesme, došlo je vrijeme za snimanje spota, i to u Čakovcu, rodnom gradu poznatog pjevača Bojana Jambrošića.

Nakon sedam godina karijere, Bojan je snimio duet ‘Odhajam z vertom’ sa slovenskom pjevačicom Ninom Pušlar. Riječ je o pjesmi ‘Bez mene sretnija’ koju je Bojan objavio na svom debitantskom albumu ‘Bolji od ljubavi’.

– Radi se o pjesmi koju sam ja već pred 5 godina snimio sam, a Nina ju je isto tako snimila u Sloveniji. Već pet godina sam razmišljao o duetu koji smo na kraju uspješno snimili. Jako mi je drago da se spot snima u Čakovcu, jer mislim da je vrijeme, da se u ovih sedam godina kojih sam na glazbenoj sceni, snimi spot u mom rodnom gradu. Ovo je jako dobra promocija grada Čakovca, jer ne samo da će se spot prikazivati u Hrvatskoj nego i u susjednoj Sloveniji, rekao je pjevač Bojan Jambrošić.

Ekipa koja radi na spotu Bojanu je jako značajna, jer kako sam kaže bez njih ne bi bilo ničega. Robert Bošković pobrinuo se za redateljsku palicu, Tina Kadoić za snimanje i montažu, Blaženka Morić za šminku i frizuru, a Nikolina Poropat za Bojanov stajling.

Spot se snimao po gradu, u salonu namještaja Brid u Međimurski i u Toplicama Sveti Martin.

– Malo je jedan spot u kojem bi se snimile sve ljepote našeg Međimurje, dodao je Bojan.

Do dueta je došlo jer je Nina Pušlar dobila istu pjesmu kao i Bojan, samo u slovenskoj verziji. Nakon što ju je Bojan pronašao, odmah mu je sinula ideja o snimanju dueta. Snimljena je verzija na slovenskom i hrvatskom, tako da se Bojan našao u ulozi da pjeva na slovenskom, a Nina na hrvatskom jeziku. Oboje su se odlično snašli u pjevanju na različitim jezicima.

Pjesma ima drugačije značenje na hrvatskom i slovenskom, iako im je zajednička točka odrastanje i odlazak u neki bolji, drugačiji život i nove pobjede.

– Moja hrvatska verzija govori o raspadu jedne veze, gdje mi je jako teško prekinuti, ali smatram da će njoj a i meni biti bolje ako svatko krene na svoju stranu, pojasnio je Bojan.

Upravo zbog razlike u značenjima, spot je prilagođen i hrvatskoj i slovenskoj verziji.

S Ninom mi je gušt raditi jer je simpatična i jednostavna cura, a na pozornici je očaravajuća, rekao je Bojan.

Nina Pušlar je na slovenskoj sceni već 11 godina i prošle godine je imala turneju povodom desete godišnjice karijere. Bojana je opisala kao veselu i vedru osobo, te joj je drago da su se imali prilike upoznati.

– Smatrali smo zajedno da bi bilo vrijedno napraviti duet, i to nam se na kraju i ostvarilo. Čakovec malo sliči na moj rodni kraj Ivančnu Goricu, i to mi se posebno sviđa. Očekujem da će sve biti super i da ćemo imati fantastičan dan, a dokaz je i taj što sam prizvala sunce u Čakovec, rekla je Nina s osmjehom na licu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije