Primopredaja nove prostorije DVD-u Slakovec

>> Promopredaja nove prostorije – DVD Slakovec

U mjesecu zaštite od požara, a povodom dana Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, u četvrtak 5. svibnja u vatrogasnom domu DVD-a Slakovec održana je mala svečanost.

Načelnik Općine Nedelišće Darko Dania simbolično je, rezanjem trake i predajom ključeva, predao predsjedniku DVD-a Slakovec Josipu Senčaru novu prostoriju koju će vatrogasci Slakovca koristiti za sastanke te kao spomen sobu.

Predsjednik DVD-a Slakovec pozdravio je sve prisutne među kojima su bili načelnik Općine Nedelišće g. Darko Dania, predsjednik VMO-a Slakovec Darko Đuran, predsjednica Udruge žena Slakovec Valentina Oreški i članica Dragica Goricaj te petnaestak članova DVD-a Slakovec.

Zahvalio se načelniku i Općini Nedelišće na sredstvima koje je Općina uložila u adaptaciju i dogradnju doma pa tako i prostorije koja im je sada predana, kao i svima drugima koji su na bilo koji način dali doprinos u dogradnji doma. Napomenuo je da je Općina Nedelišće sudjelovala u građevinskim i obrtničkim radovima a vatrogasci su prostor opremili namještajem.

Načelnik je pohvalio rad vatrogasaca Slakovca te dobru suradnju s Općinom Nedelišće i sa svim udrugama u Slakovcu koje također koriste prostorije vatrogasnog doma. Napomenuo je da je, iako je objekt u vlasništvu DVD-a Slakovec, s Općinom dogovoreno da ga koriste sve udruge pa na osnovu toga Općina i ulaže sredstva u vatrogasni dom.

Zaželio je vatrogascima i svim udrugama uspješan rad, dobro korištenje prostora na korist svim mještanima Slakovca i dugotrajnu te plodonosnu suradnju svih međusobno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije