Predstava Krtice Kerekesh teatra u Novom Selu Rok

U komediji Kerekesh Teatra Krtice na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama se bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao ‘Policajac z Mača’. Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš.

Trajanje predstave: 60 minuta

U organizaciji s Udrugom mladih Novo Selo Rok i Udrugom mladih Mihovljan Kerekesh teatar stiže u Novo Selo Rok gdje će na stadionu NK Omladinca održati predstavu Krtice.

Predstava će se održati u petak, 20. svibnja u 20,30 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Ulaznice su već u prodaji pa na vrijeme nabavite svoju!

Ulaznice po cijeni od 30 kuna kupite u Metaxi u Mihovljanu (na početku sela, preko nogometnog igrališta), u CB-u Bulldog u Čakovcu (Ul. Tome Masaryka 21) ili se javite članovima Udruga mladih pozivom na jedan od brojeva: Mihovljan (092 121 2003, Mateja) ili Novo Selo Rok (0981 376 375, Dino) i dogovorite primopredaju ulaznica.

Preporučamo da ulaznice nabavite ranije na navedenih mjestima, no iste će vas čekati i na ulazu na dan predstave. Ulaznice možete nabaviti i preko Facebook inboxa (Udruga mladih Mihovljan i Udruga mladih Novo Selo Rok).

Najnovije