Darujemo ulaznice za Vlatkov nastup ‘Štamparska greška’

Nakon 6 mjeseci i odličnog nastupa u Centru za Kulturu u Čakovcu, Vlatko se ponovno vraća. Ovaj put dolazi s novim nastupom ‘Štamparska greška’ koji će se održati 20. svibnja. Lovely Međimurje je imao prilike porazgovarati s Vlatkom.

Drage Međimurke i Međimurci! Još malo i sa svojim 2. one man show-om dolazim doma. Koliko mi je drago toliko me i strah. Jer najteže je nastupati doma. Pred svojima. Prošle godine u 12. mjesecu smo se družili u CZK na ‘Bratecu’ i atmosfera je stvarno bila predivna. Vrijeme je da ponovimo druženje. S novim forama i novim show-om. Ako ste gledali prvi show znate o čemu se radi. Dva sata iskrenih, necenzuriranih fora smišljenih zbog jedne jedine zadaće – da se smijete.

Zašto se zove “Štamparska greška”?

Zato jer se show sastoji od kombinacije 2 grupe fora. Brutalne, iskrene i pomalo crne fore i ‘zaboravljene’ fore. Fore koje sam smatrao greškama. Fore koje su trebale malo odležati da skupim hrabrosti da vam ih ponovo pokažem. Za razliku od ‘Brateca’, ‘Štamparska greška’ nije toliko vulgarna, ali je iskrenija i samim time brutalnija. Draga ekipo pozivam Vas sve na večer stand up-a. Klince ostavite doma i vidimo se.

Ulaznica još uvijek ima, ali ne možemo garantirati da će još dugo biti tako, a možete ih nabaviti na blagajni Centra za Kulturu.

NAGRADNA IGRA: Ništa lakše! Prva dva čitatelja koja ostave komentar ispod članka koga će povesti na Vlakovu ‘Štamparsku grešku’ osvajaju po jednu ulaznicu. Kartu podižete uz osobnu iskaznicu podižete u uredu Turističke zajednice Grada Čakovca na adresi Kralja Tomislava 1,. Sretno! Dobitnike javljamo do sutra (10. svibnja) do 14 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije