FOTO: Uz Majčin dan na obali jezera u Kotoribi druženje s mamama

>> FOTO: Uz Majčin dan na obali jezera u Kotoribi druženje s mamama

…ti si moja dobra vila, moja mama je najbolja, imam najbolju i najljepšu mamu na svijetu, mama nikada te ne bi mijenjala, mama Katarina jako te volim jer imaš najljepše oči, ja te puno volim jer si jednostavno moje najljepše blago…

Dio je najljepših riječi iz sastavaka koje su u nedjelju popodne na terasi ribičkog doma, uz prekrasno jezero, podarili učenici 2.b razreda Osnovne škole ‘Jože Horvata’ Kotoriba svojim mamama. Bilo je to povodom njihovoga dana, a ovamo su ih pozvali zajedno s učiteljicom Draženkom Golub.

Te lijepe riječi bile su ispisane na poleđini crteža koje su sami izradili, a uz poljubac i zagrljaj darivali su im u okviru napravljene svoje rukotvorine. Pljesak i pokoja suza… Kratko, jednostavno iskreno s porukama koje su proizašle iz dubine dječjih srca rečeno je sve. Rekla je to i pjesma koju su zajedno s učiteljicom otpjevale mamama.

Za kraj su se počastili sladoledom, mame su popile kavicu… Djeca nisu zaboravila učiteljicu. Skroman poklon i za nju. Konačno i ona je mama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije