Sunčan vikend je pred nama, kiše nema na obzorju!

Nakon što smo cijeli tjedan proveli ispod kišobrana čekajući neke ljepše dane, vrijeme je da se oslobodimo teške odjeće, zaboravimo na travanjske snjegove i prepustimo se predivnom proljetnom nagovještaju ljetnih mjeseci.

Prognoza za vikend upravo je, što bi se reklo, ugodna, ni pretopla, ni prehladna, stoji na Državnom hidrometeorološkom zavodu.

Subota će bit u Čakovcu sunčana, tek s malo naoblake i mogućom kišom. Temperatura će rasti do ugodnih 21 stupnjeva celzijevih. Vjetra skoro pa i neće biti, što je dodatnan plus na već spomenute čimbenike.

Nedjelja će, na sreću ljubitelja aktivnosti u prirodi, biti s obiljem sunca. Maksimalna temperatura do 20 stupnjeva, tek poneki oblak na suncem obasjanom nebu. Tek će vjetar malo ojačati, puhati će slab do umjeren istočni.

Sve u svemu, bilo bi šteta provesti ovako divan vikend u dosadnim, zatvorenim prostorima. Prvi maj nije bio popraćen lijepim vremenom, no ovog vikenda možete nadoknaditi propušteno, jer nas već početkom tjedna očekuju mogući kišni dani

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije