‘Šape u zrak’ – koncert za pse iz romskih naselja i uređenje azila

Svi koji vole dobru svirku, a uz to su i otvorena srca pa želepomoći, dobrodošli su u zagrebački Hard Place, Hrvatske bratske zajednice 4, gdje će se u subotu 7. svibnja održati koncert “Šape u zrak”.

Ulaznica stoji 30 kuna, a prihod od koncerta namijenjen je azilu Prijatelji Čakovec, u kojem je zbrinuto više od 100 životno ugroženih pasa iz romskih naselja. Volonteri se brinu o mnogo više pasa, u azilu ih je trenutačno više od 350. Kako bi im bilo što ugodnije, krenuli su i u gradnjunovih dvorišta, a uz to uređuju i ona postojeća. Tu su i veterinarski troškovi za liječenja, sterilizacije, cijepljenja, hrana za brojna gladna usta, sredstva za zaštitu od unutarnjih i vanjskih parazita.

U akciju pomoći volonterima i psima uključili su se i glazbenici, a ove subote u Hard placeu od 22 sata nastupit će J. R. August, Judette i Radio Luksemburg. Za trajanja koncerta prikupljat će se i pomoć za čakovečki azil, u kojem uvijek manjka starih deka, plahti, ručnika. Donijeti možete i ampule, ogrlice, vodilice, hranu, a što im sve treba, pronaći ćete i na njihovu popisu na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije