Noć novih radova Mundoake, vinarije Štampar i studija Reci Da

Bez ikakvih dvojbi Mundoaka je, samo u mjesec dana djelovanja, pokazala neupitne novosti na restoranskoj sceni Čakovca i Međimurja.

One se prvenstveno mjere svim okusnim osjetilima inovativne ponude na tanjuru, ali i odnosom chefa Marka Palfija i tima iz kuhinje prema gostu. Kad na hrvatski jezik prevedemo argentinski pojam Mundoaka, dobivamo značenje “svijet je ovdje”.

Minule večeri, nazvane ‘Noć novih radova’ svijet je doista ispunio i zadnji restoranski milimetar. Nije nužno predetaljno nabrajanje vanserijskih sljedova niti točan poredak izlaska izuzetnih vina Štampar, ali je nužno i pošteno uprti sve reflektore u nekoliko vrlo važnih elemenata jučerašnjeg ‘svijeta’.

Mundoaku je ispunila neobično vedra, ležerna i ugodna mladost iz različitih krajeva Hrvatske i susjedstva. Marko i saveznici su baš impresionirali svime kuhanim, pečenim i aranžiranim. Štampari su ponudili gotovo neponovljiva vinska ostvarenja iz svojeg podruma, a u savezu s lucidnim dizajnerima studija Reci Da auditoriju su predstavili nove etikete i udarne značajke novog vizualnog identiteta vinarije.

Prstohvat začina, “ono nešto”, zbog čega se do ponoći ne gleda na sat, cijeloj večeri dala je i pomaknuta moderacija tima Reci Da. Poziv na osobiti doživljaj Mundoake vam neće doći jednoga dana, on traje bezvremenski! (Tekst: Ivan Goričanec, foto: Denis Perčić)

Fotogaleriju pogledajte u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije