Nezaposleni, koristite besplatne usluge Klubova za zapošljavanje

Udruga Zora obaviještava sve nezaposlene osobe s područja Međimurske županije da su im na raspolaganju besplatne usluge individualnog savjetovanja u Klubovima za zapošljavanje Čakovec, Mursko Središće i Prelog.

Ako želite pomoć u pisanju životopisa, vježbanju razgovora za posao ili trebate savjet od kud krenuti – voditelji Klubova za zapošljavanja vam u tome mogu pomoći.

Gdje ih možete pronaći?

U Čakovcu – svakim radnim danom od 8 do 14 sati u zgradi Tehnološko industrijskog centra Međimurja, zgrada 2, Bana Josipa Jelačića 22b, ured broj 13 na prvom katu zgrade.

U Prelogu – utorkom i četvrtkom od 8 do 14 sati u Međugeneracijskom centru Prelog, Glavna 31a.

U Murskom Središću – ponedeljkom i srijedom od 8 do 14 sati u Turističko informativnom centru TIC kod autobusne stanice.

Dolazak najavite putem email adrese: jobclub.medjimurje@hzz.hr ili na broj telefona: 040 499 410. Aktivnosti Klubova za zapošljavanje možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta ”Istakni se, osvoji posao!” koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Čakovec kao nositelj i udruga Zora kao partner.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije