‘Coolijada 2016.’: Glasujte za ‘najmaturanticu’ ili ‘najmaturanta’

I ove godine organizirana je akcija ‘Coolijada 2016.’ – glasovanje za ‘najmaturanticu’ i ‘najmaturanta’. Akcija započinje objavom prijavnica za izbor Naj-maturanta i Naj-maturantice srednjih škola Međimurske županije. Slike Naj-maturanata i glasački listići objavit će se 29. travnja, 6. i 13. svibnja u ‘Međimurskim novinama’, odnosno 25. travnja, 2. i 9. svibnja u listu ‘Međimurje’.

Cijeli program ‘Coolijade 2016.’ pročitajte ovdje.

Također će se na televizijskom kanalu ‘Srce TV’ i internetskom portalu ‘eMedjimurje.hr’ objaviti slike predloženih maturanata, kao i SMS broj za glasovanje. U svim srednjim školama bit će postavljene glasačke kutije u koje će se moći ubacivati glasački kuponi. Glasovanje završava u ponedjeljak, 16. svibnja.

Kao i prethodnih godina Naj-maturant i Naj-maturantica bit će nagrađeni vrijednim nagradama tablet računalima, a njihovi razredi ulaznicama za čakovečke bazene. Osim spomenutog birat će se i Naj-razred, kojem će pripasti cjelodnevni izlet u Toplice Sveti Martin. Kriteriji za izbor Naj-razreda bit će uzorno ponašanje pojedinaca i kolektiva (razreda) za vrijeme trajanja akcije, kao i izgled te kreativnost kod izrade maturantskih odora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije