Dobiva li Varaždin prvi coworking prostor? Traže se zainteresirani!

S obzirom na sve veću potrebu nekoliko freelancera da se ponekad prošeću iz stana ili kuće i rade na nekoj drugoj lokaciji, javila se ideja za organiziranjem coworking prostora u Varaždinu.

Ovakvi prostori postaju sve popularniji u većini svijeta, riječ je o dijeljenju radnog prostora, a koristi su višestruke. Primjerice, veća produktivnost u većini slučajeva, druženje, razmjena ideja, eventualni rad na zajedničkim projektima i slično.

Organizatori će se truditi s vremena na vrijeme dovesti zanimljive predavače iz različitih branši koje bi mogle biti zanimljive članovima coworking prostora. Naravno, dolazak na takva predavanja će biti besplatan za članove.

Uz sve navedene koristi bitno je naglasiti kako je ideja da lokacija takvog prostora bude u centru grada. Blizina kafića, restorana i supermarketa je za većinu pojedinaca koji žele otići na kratku pauzu, ručati ili odmoriti uz kavu uvijek dodatan bonus.

Organizatori zasad razmatraju više opcija, ali o svemu će znati više kad će biti poznato kolika je zainteresiranost za ovakvim prostorom, a cilj je skupiti što više pojedinaca i manjih tvrki.

Više informacija potražite ovdje, a prijave traju do 1. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije