Članovi udruga iz Male Subotice čistili smeće u općini

Nekoliko godina za redom MO Male Subotice već tradicionalno obilježava Dan planete Zemlje. Sami učesnici su se okupili u restoranu ‘Fortuna’ u Maloj Subotici gdje su se dogovorile rute – koja udruga će očistiti koji dio Male Subotice.

Kako u samoj općini ima preko 30-tak udruga, mnoge sudjeluju u čišćenju same općine. Ove godine odazvali su se NK ‘Spartak’, Puhački orkestar općine, Udruga ‘Sport za sve’, Udruga Sveti Rok Benkovec, Udruga ‘Vrba’ Jurčevec, Sportsko ribolovno društvo ‘Šaran’, Udruga veterana domovinskog rata, Moto klub ‘Orlovi’ i učenici Osnovne škole.

Odazvalo se preko 50-ak članova iz 9 udruga. Prisutnima se obratio predsjednik MO Male Subotice Vladimir Mihalic i podijelio rukavice i vreće za smeće. Članovi udruga sakupljali su smeće kraj ulica, terena gdje imaju svoje udruge te veći dio Male Subotice. Smeće koje je prikupljeno i sakupljeno kod ribnjaka ‘Trate’ odvest će se u ponedjeljak uz pomoć koncesionara za odvoz smeća. Akcija je uspjela iako nije bilo odaziva iz mnogih udruga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije