Svetomartinske mažoretkinje spremne za Cavtat

Od 22. do 24. travnja 2016. u Cavtatu će se održati 20. državno prvenstvo u ‘Mažoret plesu’ na kojem će sudjelovati dvadesetak mažoret timova iz cijele Hrvatske.

Na ovo izazovno i prestižno natjecanje putuju i Svetomartinske mažoretkinje, koje će voditi trenerice Stanka Kutnjak i Nikolina Horvat te predsjednik HKUU ‘Sveti Martin’ mr. Dražen Crnčec, koji kaže:

‘Za ovo veliko natjecanje pripremali smo se više mjeseci, jer svjesnim smo kako u Cavtatu imamo na raspolaganju sveg nekoliko minuta da se predstavimo povjerenstvu i publici. Već samo sudjelovanje na ovom prvenstvu veliko je priznanje i nagrada za trud koji je uložen u pripreme i vjerujem kako će to biti prepoznato. U pripremama kao i za sam odlazak u Cavtat uživamo podršku Općine Sveti Martin na Muri, roditelja djece i drugih čimbenika’

Mažoretkinje i logistika spremni su za daleki put u Cavtat, gdje će kao predstavnice male sredine, odmjeriti sposobnosti s kolegicama iz mnogo većih mjesta, naselja i gradova nego je to Sveti Martin na Muri, koji ipak nije nepoznat u svijetu mažoret plesa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije