U subotu Dani otvorenih vrata hitne u Prelogu, M. Središću i Čakovcu

U nedjelju 17. travnja obilježavamo četvrtu obljetnicu Zavoda za hitnu medicinu od prve reforme odnosno dan kada hitna medicina u Međimurju ima Dan otvorenih vrata. Tim povodom se u subotu 16. travnja u gradovima Prelog, Mursko Središće, Čakovec od 9 do 12 sati održavaju promotivno-edukacijski štandovi s timovima.

– Pozivamo sve građane Međimurja da se odazovu ovoj akciji, posjete štand i ujedno daju potporu potpisom peticiji za pravednu Mrežu hitne medicine i širenje Mreže hitne medicine u Međimurju na Mursko Središće, a bez ukidanja dežurnog tima hitne u Čakovcu – istaknuo je u dopisu ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu dr. sc. Tomislav Novinščak, dr. med.

Uoči obljetnice Zavoda napravljen je redizajn internetske stranice Zavoda www.zhm-mz.hr na kojem će se moći naći sve relevantne činjenice vezane uz Zavod za hitnu medicinu. Stranica će se neprestano razvijati i ažurirati kako bi na jednom mjestu imali sve relevantne podatke i informacije vezane uz hitnu medicinu Međimurja, istaknuo je Novinščak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije