Matematičari se vratili iz Primoštena s nagradama i pohvalama

U Primoštenu je održano Državno natjecanje iz matematike. Kod osnovnoškolaca u 5. razredu natjecala se Dora Gašparić iz I. OŠ Čakovec koja je bila pohvaljena. Mentorica je Tanja Debelec. U 7. razredu natjecao se Marko Varga iz OŠ Nedelišće koji je također pohvaljen, mentorica mu je Tina Grofelnik. U 8. razredu natjecao se Martin Josip Kocijan iz OŠ Petar Zrinski Šenkovec i osvojio je 2. nagradu. Mentorica mu je Jasmina Trupković

Kod srednjoškolaca u A varijanti u 1.razredu naš predstavnik je bio Filip Vinković iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, mentori Mirjana Hranilović i Tatjana Plantak. Osvojio je 3. nagradu. U 3. razredu bio je Lukas Novak iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, mentori Štefanija Požgaj i Ratko Višak. On je osvojio 2. nagradu.

I u A varijanti od naših predstavnika još je bio Stjepan Požgaj iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, mentori Nina Mikolaj Varga, Dragan Mrla i Ratko Višak. U B varijanti u 1. razredu se natjecao Lucio Lesar iz ETŠ Čakovec, mentorica Dubravka Mrla. Čestitke svim matematičarima i njihovim mentorima na upornosti i izvrsnim rezultatima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije