Prijavite se i volontirajte na sedmom po redu VAFI-ju

Sedmi po redu Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin (VAFI) i ove godine traži volontere, svoju dodatnu pokretačku snagu. VAFI se održava od 19. do 24. travnja, nekomercijalnog je sadržaja i natjecateljskog karaktera, a Varaždin pretvara u meku animatora. Ovogodišnji partner festivala je Izrael.

Prijave su otvorene od 5. do 12. travnja, na službenim stranicama festivala i podnose se ispunjavanjem ovog formulara.

Volonterske dužnosti obuhvaćaju tehničku podršku i logističku pomoć organizatoru, dočekivanje gostiju iz cijelog svijeta i slično.

Zauzvrat, osim VAFI akreditacije koja omogućuje nesmetano kretanje na svim lokacijama festivala, organizacijski tim volonterima nudi VAFI majicu kao trajni suvenir, personaliziranu zahvalnicu i volontersku knjižicu koja je službena potvrda vrijednog rada. Naravno, i neponovljivo iskustvo.

Organizatori traže fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom doprinijeti prepoznatljivosti i kvaliteti festivala, u skladu s uputama dobivenim od voditelja volontera.

Nakon odabira, voditelj će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama, prema dogovoru.

Za one željne rada kroz zabavu idealna prilika jer će upoznati filmski festival ‘iza platna’, prisustvovati brojnim događanjima, steći nove prijatelje i okušati se u novim situacijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije