Australac John Fielder održat će predavanje u Centru dr. Rudolfa Steinera

U Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu u utorak 5. travnja s početkom u 19 sati zanimljivo predavanje će održati John Fielder. Predavač iz Australije održat će predavanje pod nazivom ‘Naturopatija – Alternativa medicini, a ne alternativna medicina!’.

Dr. John Fielder iznimna je pojava u svijetu prirodnog načina života, poglavito sirovojedstva. Skromno, no sa iznimnim uspjehom, već preko 50 godina prakticira prirodne načine čuvanja i obnove zdravlja po prinicipima naturopatije te pod geslom da je zdravlje prirodna ravnoteža, a da sam organizam ima tendenciju da se iscjeli.

Dr. John Fielder održava iznimno velike posjede u Australiji gdje je ustanovio i kliniku na kojoj se brine za pacijente koji mu dolaze i sa najtežim dijagnozama. Fielder je aktivan i na polju promoviranja i osvještavanja ljudi diljem svijeta ne samo po pitanju prehrane i očuvanja zdravlja, već i u odnosu prema prirodi.

Kao stručnjak u svom polju vrlo je cijenjen, stoga svake godine putuje Azijom, Europom, Sjevernom i Južnom Amerikom održavajući predavanja, radionice i osobne konzultacije.

Kao veliki poklonik rada dr. Rudolfa Steinera kojeg promovira diljem svijeta izuzetna je čast što će na svom proputovanju dr. John Fielder biti gost i održati predavanja u Centru dr. Rudolfa Steinera već ovog utorka u 19 sati, gdje će govoriti o svojem dugogodišnjem iskustvu i svojim principima rada pod geslom Alternativa medicini, a ne alternativna medicina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije