Stand up show Vlatka Štampara, ‘Bratec je trd’, u kinu Galerija 6. travnja

Vlatko Štampar, poznati komičar izvest će u srijedu, 6. travnja, u kinu Galerija svoj one man show ‘Bratec je trd’ s početkom u 20.30 sati.

Show je nastao filtriranjem najboljih i najdražih fora tijekom prvih pet godina njegove dosadašnje karijere, a traje 100 do 120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa, seksa.

Program nije za mlađe od 16 godina.

Čakovečki komičar Vlatko Štampar svoju je karijeru započeo na večerima u zagrebačkom Purgeraju, a ovaj se neprilagođeni Međimurac ubrzo pokazao kao miljenik publike.

Sudjelujući u formiranju stand-up scene Zagreba, Štampar se prometnuo u nezaobilazno ime stand-upa ‘na ovim prostorima’, osim u Mađarskoj.

Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi.

Već godinama nasmijava posjetioce zagrebačkog Studija Smijeha, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupuju se isključivo u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, s obzirom da događaj nije u organizaciji kina Galerija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije