Međimurcima uručena državna odličja za časnu i uzornu službu

>> Međimurcima uručena državna odličja za časnu i uzornu službu

U ponedjeljak, 21. ožujka u prijepodnevnim satima, u sjedištu Policijske uprave međimurske, održana je svečanost na kojoj su uručene Spomenice domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović za 2015. godinu.

Načelnik policijske uprave, Krunoslav Gosarić u ime ministra unutarnjih poslova, Vlahe Orepića uručio je visoka državna odličja dvojici policijskih službenika i državnoj službenici, koji su se istaknuli svojom časnom i uzornom službom.

Ova odličja zaslužili ste kao uzorni djelatnici i neka Vam posluže kao dodatni motiv da na dobrobit svih naših građana obavljate sve zahtjevnije svakodnevne radne zadaće – istaknuo načelnik Gosarić.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu odlikovani su Zlata Horvat, administrativni referent za evidencije u Postaji prometne policije Čakovec, Nenad Risek, načelnik Policijske postaje Štrigova i Kristijan Višnjić, policijski službenik za metodologiju rada i sigurnost cestovnog prometa u Odsjeku za sigurnost cestovnog premeta.

U ime odlikovanih zahvalio se Nenad Risek te pritom istaknuo kako im je izuzetna čast što je njihovo zalaganje i profesionalni te osobni doprinos u obavljanju policijskih zadaća prepoznat od svih djelatnika Policijske uprave međimurske.

Ovo odlikovanje svima nama je dodatni poticaj da se i nadalje stručno usavršavamo te pritom stječemo nova znanja, kao i nove vještine, uz nadu da ćemo i nadalje u svom radu biti na ponos svim djelatnicima MUP-a – istaknuo je načelnik Policijske postaje Štrigova.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za 2015. godinu ukupno je odlikovano 114 djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije