Putopisna svaštara srijedom u Prelogu

>> Putopisna svaštara srijedom u Prelogu

U srijedu 16.03.2016. u trećoj Putopisnoj svaštari srijedom predstavio se novopečeni bračni par Krčmar iz Male Subotice. Kako je prošlo njihovo putovanje po svijetu u samo 40 dana ali i vjenčanje na Havajima, predstavili su nam ovi Putoholicari u punom smislu riječi. U prepunoj multimedijalnoj dvorani, okupilo se poveće društvo zaljubljenika u putovanja i pustolovine koji su s oduševljenjem pratili izlaganje ovog dvojca o SAD-u, Havajima, Japanu i Australiji te se nakon izlaganja osvježili američkim fast food poslasticama Colom i hot-dogom. Posjetitelji su vodili živahne rasprave i postavljali konkretna pitanja na koja su gosti večeri davali praktične savjete za putovanje, pronalazak smještaja, organizaciju prijevoza i sl.

U zadnjem predavanju prvog ciklusa projekta Putopisna svaštara srijedom u srijedu 30.03.2016. u 18:00 sati predstavit će se prof. Rašan s putopisom o poznatom hrvatskom parku prirode sjeverni Velebit te Lovro Rašan sa intrigantnom podvodnom ekspedicijom na Crvenom moru. Ovim predavanjima završavaju zanimljiva i ugodna druženja srijedom u Prelogu. Zbog velikog interesa predavača i pozitivnih reakcija posjetitelja, projekt Putopisne svaštare srijedom nastavlja s novim pustolovina u istom razdoblju sljedeće godine.

Iako Svaštara završava svoj prvi ciklus, Putoholičari će održati još jedno putopisno predavanje u petak 22.04.2016. s početkom u 18:00 sati, kada će gostovati u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga u okviru manifestacije Noć knjige 2016. Posjetitelji će imati priliku slušati putopisno predavanje o egzotičnoj Malezija, Tajlandu i Burmi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije