Udruga studenata organizira Međimursku feštu u Zagrebu

>> Udruga studenata organizira Međimursku feštu u Zagrebu

Nakon izbora novog vodstva potkraj 2015. godine, Udruga studenata Međimurja nastavila je s aktivnim radom organiziravši Božićnu radionicu i druženje članova.

Radionica je bila usmjerena k izradi božićnih ukrasa koje je Udruga potom poklonila djeci iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec. Marljivi su članovi uložili puno truda kako bi ručno izrađeni ukrasi razveselili učenike Centra, a osim samog kreativnog rada članovi su imali priliku, uz kartanje belota i stolni nogomet, međusobno se upoznati, družiti i razviti nova prijateljstva.

Predstavnici Udruge izrađene su ukrase podijelili u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec, no osim toga održali su također kreativnu radionicu s učenicima 3. i 4. razreda Centra. Djeca su uz pomoć međimurskih studenata izradila prigodne božićne čestitke u što su uložili puno truda, ali i zabave te bili vrlo zadovoljni konačnim rezultatima.

Na 16. Sajmu dobrote u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec Udruga studenata Međimurja predstavila je svoj rad i buduće planove. Članovi su također spremno odgovarali na sva pitanja maturanata koji će uskoro i sami zakoračiti u studentski život. Nakon Sajma dobrote Predsjedništvo USM posjetilo je mnogobrojnu obitelj Sandre Petek i Josipa Štefkovića iz Celina te obradovalo njihovih osmero djece prigodnim slatkim poklonima.

Obitelj je veselo dočekala članove Udruge koji se nadaju da su im uspjeli uljepšati i uveseliti božićne dane. Tog istog 23. prosinca, nakon dana ispunjenog aktivnostima, uslijedio je Božićni studentski party u suorganizaciji USM, Studentskog zbora Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te Savjeta mladih Grada Čakovca održan u Podroom-Drink&Music Club-u. Uz odličnu svirku Tamburaša mjeseca, božićne rekvizite i veseli duh studenti su još jednom pokazali kako se super zabaviti na studentskoj fešti!

Na kraju 2015., godine prepune aktivnosti, članovi Udruge i pridruženi im putoholičari posjetili su Brno, Bratislavu i Budimpeštu tijekom trodnevnog izleta. Izlet je kao šećer na kraju zaokružio uspješnu 2015. godinu i napunio baterije članovima USM za nove pothvate u 2016. Nakon kratke pauze zbog blagdana i ispitnih rokova, Udruga studenata Međimurja kao svoju sljedeću aktivnost najavljuje uvijek iščekivanu Međimursku feštu!

Za dobar početak novog semestra, Predsjedništvo USM poziva studente i sve koji se tako osjećaju 10. ožujka 2016. u poznati zagrebački Club Roko na još jednu odličnu feštu uz svirku Tamburaša mjeseca. Za sve koji ne studiraju u Zagrebu, po običaju, bit će organiziran i prijevoz iz Međimurja. Pratite Udrugu studenata Međimurja jer spremaju mnogo zanimljivih projekata u 2016.!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije