Potpisi se prikupljaju na obje fronte, oglasio se i župnik Pavao Mesarić

Premda se tenzije oko smjene zvonara u Vratišincu polako smanjuju i stvari se vraćaju u normalnije i potrebnije okvire, peticije se ipak potpisuju.

>>> Pokrenuta peticija za smjenu župnika Pavla Mesarića

Prve su peticiju protiv župnika Pavla Mesarića pokrenule mještanke Vratišinca, Biserka Tarandek i Vesna Martinjak, koje su prema nama dostupnim informacijama u desetak dana uspjele prikupiti 116 potpisa (do jučer). Zatim se u potpisivanje peticije ZA župnika velečasnog Pavla Mesarića uključio Župni Caritas koji je u dva dana prikupio 350 potpisa (do jučer).

Oglasio nam se župnik velečasni Pavao Mesarić, koji kaže kako potpisivanje peticije ZA i PROTIV nije dobro za župljane i vjeruje kako će se stvari razjasniti. Župnik naglašava kako ništa osobno nije imao niti ima protiv bivših zvonara i obitelji Šoltić koji su pošteno i časno obavljali svoju službu, ali je kao i mnogim stvarima u životu došlo vrijeme za zamjenu.

Župnik kaže kako u župi ima puno vrjednijih i ljepših stvari od ove koja je nepotrebno aktualizirana i nikome ne koristi.

(PS- Autor ovih napisa sa župnikom nije u nikakvoj rodbinskoj vezi, samo su prezimena ista. Župnik je iz Hrvatske Kostajnice, a novinar iz Merhatovca, sada Murskog Središća)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije