Našla ga kamera; Halo, dečki de ste?

S prvim toplijim danima međimurske prometnice postaju ‘bogatije’ bicklistima. Odnosi se to na dane vikenda, a posebno je njima ‘bogata’ nedjelja. A kao nikada do sada ima ih na donjomeđimurskim prometnicama, prema našim saznanjima najviše ih je u Donjoj Dubravi.

Dečki se obično okupe na jednom mjestu i tada svaki puta kolonom krenu u nekom smjeru. Kažu, kako su im najzahvalnije, ali i najzahtjevnije podravske ceste. Onaj koji zakasni obično se snalazi na ovaj način. Tako je bilo nedavno kada je grupu ‘izgubio’ Donjodubravčanin Saša Štefić.

U njegovom kraju popularno zvani Sale, zanimljiva i svestrana osoba. Poznaju ga košarkaši, kuglači, a još je poznatiji međimurskoj estradnoj sceni, a znan je na pozornicama kada treba obući međimursku narodnu nošnju, nezaboravan je u nastupima s primadonom međimurske narodne popijevke Elzabetom Toplek – Tetom Lizom.

– Kaj je Sale pak si zaspal? – upitao ga je jedan prolaznik. – Je, pa znaš kaj je bilo fčera – reko je Sale koje je u međuvremenu dobio izgubljeno društvo. Bez pozdrava je krenuo za njima… Sretno Sale!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije