Plakati po gradu: ‘Središćem se kreće nasilnik i šizofreničar’

>> Plakati po gradu: “Središćem i okolicom se kreće nasilnik i šizofreničar”

Danas je u centru Murskog Središća bilo vrlo živo i zabavno, a sve to zbog nekoliko plakata polijepljenih na oglasnim stupovima i drugim površinama.

A na plakatu slika muškarca i ispod tekst: ‘Pozor žene! Ovo je obiteljski nasilnik, lažljivac, šizofreničar, kriminalac, lijenčina, neradnik i prevarant. A i muškarci čuvajte pozadinu. Sve možete provjeriti u MUP-u Čakovec. Viđen je i kreće se u Murskom Središću i okolici’.

– Na cesti pokraj gradskog placa zaustavlja se crveni auto. Motor ostaje upaljen, a iz auta izlazi plavuša između 50 i 60 godina starosti. U ruci drži nekoliko plakata i salotejp. Dolazi do oglasnog stupa i na njega lijepi plakat. Zatim odlazi preko ceste i ponavlja istu radnju na velikom staklenom prozoru obiteljske kuće. Nakon toga sjeda u auto i odlazi. Mi prisutni odlazimo do oglasnog stupa i čitamo plakat – ispričao je za Muralist jedan građanin koji je to sve vidio.

U policiji su nam rekli kako su izašli na teren, istražuju o čemu se radi i utvrđuju identitet muškarca na slici i osobe koje je plakate polijepila te utvrđuju ima li elemenata za kaznena djela. Kažu da za sada nisu primili nikakvu prijavu vezano uz taj slučaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije