Osamnaest vatrogasaca uspješno završilo obuku za časnika

U srijedu, 17. veljače završena je obuka za časnika na području Međimurske županije i toga dana polagao se posljednji ispit pred ispitnim povjerenstvom kojem je na čelu županijski zapovjednik Mladen Kanižaj.

Obuka je trajala mjesec i pol, a sastojala se od devet predmeta i vježbi, a kojima je vodio već spomenuti županijski zapovjednik Mladen Kanižaj. Na samom kraju od predsjednika ispitne komisije i zapovjednika VZMŽ pohvaljeni su svi sudionici koji su odvojili svoje vrijeme za redovno dolaženje na predavanje i usprkos svemu dobro naučili i završili obuku za časnika što je za njih još jedna stepenica više u znanju o vatrogastvu.

Proglašenju rezultata obuke prisustvovao je i predsjednik VZMŽ, ujedno i zamjenik predsjednika HVZ-a Mario Medved koji je također pohvalio zalaganje polaznika, ali i svih vatrogasaca Međimurja koji svojim radom i znanjem doprinose sigurnosti mještana u naseljima gdje žive. Ovo je još jedan pokazatelj kako se u vatrogastvo Međimurja ulaže golemo iskustvo te su baš oni koji su spremni pomoći građanima u nevolji.

Valja napomenuti kako je tečaj za časnika polazilo ukupno 18 polaznika, a od toga broja tri su bile ženske članice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije