Ukradeni Fiat Uno Bojana Jambrošića pronađen izgoren kod Sitnica

Kako smo javili, u noći s 27. na 28. prosinca u Čakovcu, Ulici Slavka Kolara, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao nezaključani Fiat Uno, čakovečkih registracijskih oznaka.

Prema našim informacijama ukradeni auto vlasništvo je poznatog međimurskog pjevača Bojana Jambrošića. Iako je auto na njegovo ime, on ga nije koristio, već ga je vozio njegov otac. Bio je to njegov prvi auto koji si je kupio od zarade pa je sasvim sigurno sentimentalno vezan uz njega.

U policiji su nam rekli kako je lopov uz pomoć ključeva ostavljenih u kontakt bravi automobil stavio u pogon te se odvezao u nepoznatom smjeru.

Policija je nakon prijave krađe automobila krenula u potragu za kradljivcem. Na naš upit u policiji doznajemo da su automobil 22. siječnja u prijepodnevnim satima u šumarku kod Sitnica pronašli policijski službenici PP Mursko Središće.

Nažalost po vlasniku automobil je pronađen izgoren. Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara PU međimurske koji je utvrdio da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja. Kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska počinitelja se nastavljuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije