FOTO Dino Merlin ispunio varaždinsku Arenu u noći uoči Valentinova!

>> Dino Merlin @ Arena Varaždin (Subota, 13.2.2016.)

U prepunoj Areni Varazdin, a u sklopu svoje regionalne turneje ‘Hotel Nacional’, Dino Merlin održao je svoj (pred)valentinovski koncert.

Nastup, koji je započeo oko 21 sat, Dino Merlin – praćen deseteročlanim bendom i producentskom ekipom od blizu 100 ljudi – otvorio je pjesmom Školjka, nakon koje je uslijedila Kad čovjek voli ženu.

– Dobra večer, ljudi! Dobro mi došli u ovu čarobnu noć! Da nije vas ne bi bilo ni mene – obratio se Dino okupljenima i izazvao opće oduševljenje raspoložene publike, koja s njim pjeva u glas i dalje, kada slijede pjesme Hitna, Laku noć moja mala barbiko, Umri prije smrti, Hotel Nacional, Nedostaješ, Sredinom, Ja potpuno trijezan umirem, Supermen…

Vrhunska produkcija, iznimna scenografija i odličan scenski nastup Dine Merlina i njegovog benda održavali su valentinovsku atmosferu usijanom tijekom cijelog trajanja koncerta, uz tek neznatne oscilacije.

Bio je to prvi nastup Dine Merlina, iliti Edina Dervišhalidovića, u Hrvatskoj još od rasprodanog koncerta u Spaladium Areni.

Karijera ovog bosanskohercegovačkog glazbenika traje sada već više od 30 godina, a započela je s grupom Merlin davne 1983., s kojom snima pet studijskih albuma. Samostalnu karijeru započinje 1991., orijentirajući se na cjelokupnu regiju, ali i šire. Tako je primjerice dvaput nastupio ne Eurosongu, a nastupa i po drugim europskim državama. Uskoro ga tako ponovno očekuje i nastup u Turskoj…

U međuvremu, upravo je za Valentinovo odlučio nastupiti u Varaždinu, što se, sudeći po odazivu publike, pokazao kao pun pogodak.

Pogledajte našu fotogaleriju i osjetite barem dio spektakularne atmosfere koja je vladala na koncertu Dine Merlina u Areni Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije