Ide nas: U Međimurju uz Jackpot pogođena i Superšestica

Kao što smo već pisali Hrvatskoj lutriji javio se dobitnik sedmice vrijedne gotovo 6 milijuna kuna. Svoju dobitnu kombinaciju, koju igra ‘oduvijek’, uplatio je na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Nedelišću.

Radi se o doista sretnom mjestu jer je tu uplaćen i Bingo plus 7 prije nekoliko godina, točnije 2009. i osvojen je iznos od 2,5 milijuna kuna, a da ne nabrajamo ostale dobitke spomenut ćemo samo da je nedavno, 27. siječnja ove godine osvojena i šestica na Lotu 7/39 od 24,5 tisuća kuna.

>>> U Nedelišću pogođena ‘sedmica’ vrijedna 5.930.677,44 kuna
>>> Javio se milijunaš: ‘Ne želim da itko sazna da sam dobitnik!’
>>> Sretno Nedelišće: Smiljana i Marija sretniku donijele skoro 6 milijuna kn

– Novi milijunaš igra isključivo Loto 7/39 i to, kao što smo rekli, uvijek iste brojeve zapisane na pomoćnom listiću od kada se na taj način može uplaćivati. Pokušavali su ga nagovarati da malo ‘šara’ s igrama, ali on je ostao vjeran sedmici i isplatilo mu se, jer je jedna od njegovih deset kombinacija upalila i to za 5.930.677,44 kn.

Do sada nije imao neke veće dobitke, četvorke i petice, ali evo, dočekao je i Jackpot. Presretan je, još uvijek je zbunjen i ne zna opisati točno kako se osjeća. Sreću će podijeliti s obitelji, svojom suprugom i dvoje djece – priopćili su iz Hrvatske lutrije.

No, nije to jedini dobitak koji je u veljači ove godine stigao u Međimruje. Naime, u ovom su mjesecu sreću imali i supružnici iz Čakovca.

Oni su dobitnici Superšestice iz 10. kola Lota 7/39, a po osvojeni dobitak došli su odmah sutradan, samo dan nakon izvlačenja te super sretne srijede. Vidno uzbuđeni, priznali su da nisu spavali cijelu noć jer kako kažu ‘ne osvajate svaki dan dobitak od 167.048,44 kuna‘.

Redoviti su igrači Lota 7/39 i tek ponekad odigraju neku drugu igru Hrvatske Lutrije, a kako nemaju “svoju” kombinaciju brojeva, biraju brojeve kako im dođe taj dan, kažu u Hrvatskoj lutriji. Vjeujemo da su ova dva dobitka itekako velika motivacija da i vi isprobate svoju sreću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije