Godišnja skupština Oldtimer kluba ‘Međimurje’

Oldtimer klub ‘Međimurjeu subotu 13. veljače 2016. održava svoju redovitu 18. godišnju skupštinu. Skupština se održava u Mačkovcu na imanju OPG Hozjan u restoranu ‘Fontana‘ s početkom u 18 sati.

Pored podnošenja i prihvaćanja svih izvješća, na skupštini se dodjeljuju priznanja članovima za 10 i 15 godina vjernosti klubu te zahvalnice sponzorima i podupirateljima bez kojih bi društvo teško ostvarila toliko uspjeha tijekom svih ovih godina.

Nakon službenog dijela slijedi zabavni program uz sastav ‘Oldtimer band’ te večera i druženje. Predsjednik kluba Franjo Belović, poziva članove, sponzore i prijatelja udruge da dođu u Mačkovec i podijele radost obilježavanja još jedne vrlo uspješne završene godine i početak nove sezone i godine u kojoj predstoji niz panoramskih vožnji, susreta i druženja diljem zavičaja, domovine i regije.

Službena ovogodišnja sezona Oldtimer kluba ‘Međimurje’započinje na Uskrsni ponedjeljak 28. ožujka u Svetom Martinu na Muri, Svetom misom i blagoslovom vozača i vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije