Sandra Herman i Rudi Grula posjetili Donji Vidovec

>> Sandra Herman i Rudi Grula posjetili Donji Vidovec

Sandra Herman, zamjenica međimurskog župana i Rudi Grula, voditelj ureda Turističke zajednice Međimurske županije, službeno su posjetili LAG “Mura-Drava” sa sjedištem u Donjem Vidovcu kao tamošnju Općinu.

S Petrom Jakopec, voditeljicom LAG-a. i Ivanom Hajdinjak, stručnom suradnicom u LAG-u, dogovorili su suradnju u interesu turističkog razvoja područja LAG-a, ali i cijelog Međimurja. Vezano uz to je dogovoreno učlanjenje Turističke zajednice u LAG “Mura-Drava”.

Za posjeta Općini razgovarili su načelnikom Josipom Grivecom i njegovim zamjenikom Blažom Jakupakom o inicijativi osnivanja turističke zajednice područja donjomeđimurskih općina te turističkim mogućnostima istočnoga dijela Međimurja.

Sandra Herman je posjetila i novouređeni prostor Društvenoga doma u kojem će uskoro započeti s radom stomatološka ordinacija. Nije krila oduševljenje lijepo uređenom i prostranom ordinacijom. Boravak u Donjem Vidovcom zamjenica župana je iskoristila za posjet župnoj crkvi sv. Vida i Župnu kuriju gdje su joj Ana Nestić, voditeljica kurije, i Josip Grivec prezentirali barokno bogatstvo ovih prekrasnih zdanja te bogatu etno zbirku smještenu u župnome dvoru.

Zamjenica župana je tom prilikom između ostalog rekla: – Vidjela sam u medijima brojne fotografije ovih etno izložaka, no nisam očekivala ovakvo bogatstvo i brojnost eksponata, ovo je pravi muzej i oduševljena sam!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije