Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend i početkom idućeg tjedna?

Oko petka ponegdje postoji mogućnost za malo kiše. Vjerojatno će i malo osvježiti, ali to neće biti nikakvo veliko zahlađenje, javlja Crometeo. Zapuhat će lagani vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura od 1 do 6, a najviša dnevna većinom od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva.

Za vikend prognostički izračuni predviđaju nastavak relativno toplog vremena. U subotu većinom suho uz umjerenu i povećanu naoblaku, a ujutro je moguća i magla. Subotnje jutro možda donese i slab mraz. Čini se da će svježije biti u subotu, a toplije vrijeme nas čeka u nedjelju. Čini se da neke prave zime nema na vidiku ni u sljedećem tjednu.

Dodajmo da će zbog južine biti nešto lošija biometeorološka situacija. To može uzrokovati manje tegobe osjetljivijim osobama, meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Moguća je slabija koncentracija, lošije raspoloženje, a tijekom pojedinih noći možda i malo slabiji san. Kroničnim bolesnicima mogu se pogoršati uobičajene zdravstvene tegobe. Ipak ovo nije ništa zabrinjavajuće, tipična južina kao i svaka druga, piše Crometeo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije