Mažoretkinje Goričan u twirlingu među najboljima u Hrvatskoj

Članice mažoretkinja i twirling kluba iz Goričana prošlog su vikenda sudjelovale na 16. Državnom prvenstvu u twirlingu u Zagrebu. Na državno natjecanje plasirale su se vikend prije na kupu sjeverozapadne Hrvatske u Ludbregu.

Natjecale su se u 5 kategorija: rhytmicc twirl mlađi juniori, rhytmic twirl kadeti, duo mlađi juniori, duo juniori i ekipni dance seniori. Twirlingašice su u Zagrebu ostvarile veliki uspjeh osvojivši svih 5 zlatnih medalja. S ovim uspjehom djevojke su pokazale da su u samom vrhu hrvatskog twirlinga.

S dovoljno osvojenih bodova plasirale su se na Europsko prvenstvo u twirlingu koje se održava u ožujku ove godine u Italiji. Medalje su osvojile Lea Markan, Marija Blažek, Sara Lesinger, Ilaria Ribić, Patricia Petric, Tajana Mati, Ivana Horvat, Katarina Jakšić i Ivona Blažek. Sve to ne bi bilo izvedivo bez mladog trenera Bernarda Barača koji je osmislio i uvježbao koreografije s djevojkama, a čiji su se trud i predanost isplaili.

Zahvaljuju se roditeljima, predsjednicama i trenerici Katarini na podršci na tribinama. Za djevojke nema odmora jer ih čeka europsko prvenstvo u ožujku, a pripremaju se i vježbaju za državno prvenstvo u mažoret plesu već u travnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije