Program kluba Prostor i Heavyweight Bass Night u Metalcu

Prvo ovogodišnje, sedmo po redu izdanje Heavyweight Bass Night programa održat će se u klubu Metalac u Čakovcu. Program je zamišljen kao predstavljanje glazbenih stilova i izvođača kojima je dominatan zvuk mastan i težak bass, a ovom prilikom predstavit će najbolje festivale koji promoviraju ‘bass glazbu’ u impresivnom ambijentu tvrđave – Fort Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Seasplash – jedan od najdugovječnijih domaćih nezavisnih festivala, koji je kroz godine postojanja napravio odlične temelje da bi devet godina poslije kroz partnerski status na istoj lokaciji postao domaćin najvećoj europskoj smotri koja slavi bass glazbu i sound system kulturu Outlook festivalu!

Program

Što se tiće samog kluba Prostor, od siječnja se opet nastavlja program u sklopu act.kluba podržanog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Centar za mlade od bogatog programa nudi filmove, radionice, predavanja, sportske aktivnosti, itd…

Ponedjeljak je većinom rezerviran za dokumentarni film i predavanja, pa tako 18.1. u goste dolazi Danijel Sikora koji će održati predavanje o nezavisnom izdavaštvu.

Instrukcije iz matematike i kemije održavaju se utorkom u dogovoru s Matijom Lisjakom. Također, utorkom se održava radionica sviranja darbuka, te radionica žongliranja.

Srijeda je termin za crtaonu u suradnji s voditeljicama Lidijom Matulin i Kristinom Pongrac, dok se sportske aktivnosti održavaju u dvorani učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Četvrtkom se održavaju DIY radionice ili uradi sam radionice, različite tematike – od izrade stolica do izrade prirodne kozmetike.

Boardgaming je predviđen petkom u večernjem terminu. Od društvenih igara u ponudi su klasici kao što su: Pictionary, Settlers of Katan, Dixit, WOW board game, Rizik, Trivial Pursuit, Scrabble, Boggle, Abalone, Spust, Jenga, Munchkins, Drecksau i sve ostale tipa Monopoly, Memory, Čovječe ne ljuti se, šah, domino…

Detalje potražite klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije