Serjojnski fašnik u sklopu Vincekovog pohoda 24. siječnja

Turistička zajednica Grada Mursko Središće poziva vas da im se pridružite na tradicionalni ‘Serjojnski fašnik’ koji će se održati u nedjelju, 24. siječnja 2016. godine s početkom 14,30 sati u Murskom Središću.

Program manifestacije ‘Serjojnski fašnik’ sastojat će se od maskirane povorke, te zabavnog programa u sportskoj dvorani u Murskom Središću, gdje će se prirediti druženje uz besplatno jelo i piće za sve sudionike povorke, a i drugi gosti su dobrodošli.

Okupljanje fašničke povorke biti će ispred Vatrogasnog doma Mursko Središće (Frankopanska 8, pokraj Policijske postaje Mursko Središće) u 13,45 sati. U 14,15 je polazak fašničke povorke prema centru grada, ulicama: Frankopanska, Trg bana Josipa Jelačića do Trga braće Radića, gdje će se svaka fašnička skupina predstaviti. Svi učesnici povorke po završetku predstavljanja vraćaju se u sportsku dvoranu na okrjepu i druženje.

“Serjojnski fašnik” organizira se u sklopu Vincekovog pohoda, kojeg već 18. godinu zaredom organiziraju članovi Planinarskog društva “Bundek” Mursko Središće.

Za sve dodatne informacije, obratite se na broj mobitela 098 244 037 (Dolores Vrtarić) , 098 347 403 (Maja Kramar) ili na email: turistickazgms@gmail.com. Ispunjenu prijavnicu pošaljite do 21.01.2016. godine na email: turistickazgm@gmail.com ili fax: 040 370 772.

>>> Prijavnica za sudjelovanje u manifestaciji ‘Serjojnski fašnik’ (PDF)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije