FOTO: Božićna priča malenih ‘ribica’ iz Žabnika

>> FOTO: Božićna priča malenih “ribica” iz Žabnika

Vrijeme Adventa u Dječjem vrtiću Ribica iz Žabnika obilježeno je mnogobrojnim aktivnostima, koje su zaokružene božićno -novogodišnjom priredbom.

Pred velikim brojem roditelja, baka, djedova i ostalih uzvanika, mališani su izveli nekoliko prigodnih božićnih igrokaza, plesa, pjesama i recitacija kojima su oduševili sve prisutne. Po završetku programa mališani i ostali posjetitelji uživali su u božićnoj predstavi Šarenog svijeta Tik, tak, dolazi nam netko drag. Na kraju ih je obradovao veseli i raspjevani Djed Božićnjak s vrećom punom poklona, kojeg su dječica s oduševljenjem dočekala i zajedno s njim zapjevala i zaplesala.

Krajem 11. mjeseca, u vrtiću je bila održana božićna radionica s roditeljima na kojoj su se izrađivali adventski vjenčići i aranžmani, s kojima je vrtić sudjelovao na Božićnom sajmu u Svetom Martinu na Muri. Sav prihod od prodaje uplaćen je na račun UNICEF-a, za pomoć djeci afričke zemlje Burkine Faso u sklopu programa “Škole za Afriku” kojemu se dječji vrtić “Ribica” priključio i ove pedagoške godine.

Humanost i solidarnost “ribice” su pokazale i posjetom štićenika staračkog doma “Ščavničar” u Selnici. Mališani su pjevali, plesali i recitirali prigodne božićne pjesme i time uljepšali božićne blagdane starijim osobama. Ovim putem tete i djeca zahvaljuju autobusnom prijevozniku Jakopić na besplatnom prijevozu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije