VIDEO Balašević ih oduševio: ‘Neopisivo!’, ‘Uz njegove pjesme sam odrastao’…

Božićni koncert Đorđa Balaševića, održan 26. prosinca, i više je nego ispunio varaždinsku Arenu. Sudeći po reakcijama publike bilo je odlično, a evo i nekih reakcija koje smo ‘uhvatili’ netom nakon koncerta.

> FOTO I VIDEO: Balašević oduševio publiku na koncertu u punoj Areni Varaždin

– Na koncertu je bilo jako lijepo, ovo mi je četvrti puta da sam bila na Balaševićevom koncertu i mislim da je ovo bio najbolji do sad – rekla je Antonija iz Čakovca.

– Koncert, kao i svaki njegov, neopisiv, fantastičan i evo, stvarno nemam riječi. Inače idem na njegove koncerte, već dugi niz godina, ovo mi je sad već šesti ili sedmi. Uvijek se trudim ići na svaki koncert, u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, bilo gdje – rekla je Dajana iz okolice Čakovca, također njegova obožavateljica.

Mnogim obožavateljima nije bilo problem na koncert doći i iz udaljenijih mjesta.

– Na koncert sam došao jer sam osvojio ulaznicu na jednoj Facebook nagradnoj igri i ovdje sam s ekipom. Nije mi bio ni najmanji problem doći do Varaždina. Inače slušam Balaševića, uz njegove pjesme sam odrastao – rekao je Marin, koji je došao iz malenog mjesta nedaleko Đurđevca.

– Bilo je jako lijepo, koncert je ispunio moja očekivanja, iako sam prvi puta bila na njegovom koncertu – rekla nam je Alma iz Čakovca.

– Evo već treći put na koncertu, najprije sam bio 2010. godine, pa 2012. i sada ovdje. Veliki sam Balaševićev obožavatelj, od prvog dana kada sam uzeo gitaru. Sviđaju mi se poruke koje šalje i način, tako da bi se moglo reći kako mi je uzor. Koncert kao i uvijek, tri i pol sata, sasvim zadovoljavajuće. Onoliko koliko čekaš u redu da bi dobio kartu, pa na koncert, to je zajedno koncert od sedam sati, što je na kraju super! – zaključio je Josip iz Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije