FOTO: Teodor bi u RTL zvjezdice

>> FOTO: Teodor bi u RTL zvjezdice

Trenutno je pjevačka zvijezda Osnovne škole Donja Dubrava, ali i svojeg Donjeg Vidovca. Pobijediti na školskom glazbenom festivalu nije mala stvar, radost je to i ponos. Tu radost danas živi 12-godišnji Teodor Kuzmić iz Donjeg Vidovca jer je postao pobjednikom predblagdanskog školskog glazbenog festivala Božićna radost 2015.

Teodor će za sebe reći: – Idem u 6.a razred. Dobar sam učenik, ne dobar nego odličan. Pjevati volim oduvijek pa sam se upravo radi toga prijavio za festival-kaže i onda skromno, gledajući u daljinu dodaje: – Htio sam dokazati da ja mogu biti zvjezdica pa možda ću možda druge godine biti i RTL zvjezdica. Volio bih se prijaviti i na njihov show “Zvjezdice”. Dodao je kako je bio veseo zbog pobjede i da se nada da će imati još puno prilika nastupati pred ljudima. O daljnjoj budućnosti svoje početne pjevačke “slave” kaže: – Nastavit ću s pjevanjem, no nešto sam razmišljao i o nekoj glazbeni školi…

Dobiti najviše glasova publike nije mala stvar, a k tome nastupiti još i prvi. Pjevao je skladbu “Ti si mi u krvi”, skladbu sa šestog albuma Zdravka Čolića. Već sam sigurni dolazak pred publiku, njegove kretnje, sigurnost, njegov show na njoj najavili da se tu nešto velikoga “valja”.

Za sada pomno čuva veliku zvijezdu na lančiću kao glavnu nagradu koju mu je uručila ravnateljica škole Mirjana Ribić. Možda će mu upravo ona biti vodilja za daljnje glazbeno sutra. Teodore, u ime našeg portala sretno i sjeti nas se kada postaneš ono što želiš!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije