FOTO: U požarima za vikend u potpunosti izgorjela tri objekta i auto

>> FOTO: U požarima za vikend u potpunosti izgorjela tri objekta i automobil

Policijska uprava međimurska javlja o čak tri požara na građevinskom objektu. U petak, 11. prosinca u vremenu od 17.30 do 18.40 sati u Pribislavcu, ulici Stanka Vraza došlo je do požara na drvenom objektu koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

Očevid na mjestu događaja obavio je inspektor za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske, koji je utvrdio da se isključuje prirodni i tehnički uzrok požara, dok se poduzeta ljudska radnja ne može isključiti. Materijalna šteta prema izjavi vlasnice procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se o događaju ponijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U subotu, 12. prosinca oko 16.25 sati u Totovcu, ulici Marka Kovača, u dvorištu obiteljske kuće izbio je požar na pomoćnom objektu u kojem je izgorio osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, razni alat, peć na kruta goriva kao i sam objekt. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, te Dobrovoljnog vatrogasnog društva Totovec.

Očevid na mjestu događaja obavio je inspektor za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske, koji je utvrdio da je do požara došlo uslijed kratkog kontakta na električnim instalacijama osobnog automobila. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, dok će se o događaju ponijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U nedjelju, 13. prosinca oko 17.15 sati u Gornjem Kuršancu kod starog ušća rijeke Drave, došlo je do požara na drvenoj vikendici. U požaru je u potpunosti izgorjela vikendica sa natkrivenom terasom i inventarom. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Danas, u jutarnjim satima u cilju utvrđivanja točnog uzroka požara obavit će se očevid, nakon čega slijedi nadopuna, javljaju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije